Vitalitet

Vitalitet

Fra muld til mave

Jens-Otto Andersen

Samfund, politik, kultur & medier

Paperback

136 sider

ISBN: 9788743010494

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 25.07.2019

Sprog: Dansk

Nøgleord: Sammenhængen mellem dyrkning, fødevarekvalitet og sundhed

Anmeldelse::
0%
261,99kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Velkommen til en vidunderlig holistisk sammensætning af ord. En bog skrevet af en forbilledlig nysgerrig person, der utrætteligt opsøger og undersøger viden og sammenhænge for at igangsætte en ønskelig forandring i samfundet.

Samtidig er bogen et sjældent godt bud på at tage kompliceret stof og oversætte det til forståelig, relevant læsning. Fortættet, relevant forståelig og ufattelig øjenåbnende. I bogen kan man på ganske få timer gøre sig klog på et utal af videnskaber, der giver unikke brikker til det store puslespil.

Bogen udfolder på levende vis et helt univers af viden som verden og jorden har brug for. Naturen
og landbruget er ikke en reduktiv størrelse vi kan justere og kontrollere, men en utrolig kompleks og genial organisme, vi skal understøtte og værne om. Bogen udstiller udfordringen vi står over for og dokumenterer samtidig en bundlogisk og nødvendig vej vi kan gå.

En retning imod et paradigmeskifte, hvor vi globalt begynder at samarbejde med vores ressourcer i naturen, landbruget og forarbejdningsindustrien. I stærk kontrast til det, der foregår i dag, hvor vi forsøger at kontrollere og ændre den komplekse natur, vi har fået i gave. Mange, der ser på kloden, befolkningstilvæksten og efterspørgsel efter kød, tror, at den eneste vej til mætte maver er effektivt landbrug.

At vejen, som Jens-Otto peger på, så samtidig ser både æstetisk, sanselig, social, sjov, intens og dragende ud, gør det kun mere interessant. Naturen kan så glimrende og på naturligste vis selv.
Jens-Otto Andersen

Jens-Otto Andersen

Landmandsuddannet og agronom med Ph.D. grad fra Landbohøjskolen. Har siden 1997 arbejdet i Biodynamisk Forskningsforening (www.biodynamiskforskning.dk), med udvikling af biokrystallisations-metoden i samarbejde med tyske og hollandske forskere, så metoden idag er videnskabeligt anerkendt. Har siden 2014 arbejdet med vitalitets-forskning, og udgav i 2016 bogen "Vitalitet - fra muld til mave". Denne udkom i begyndelsen af 2019 i redigeret form på engelsk med titlen "Vitality - from soil to stomach". Har holdt oplæg i diverse sammenhænge om sammenhængen mellem dyrkning, fødevarekvalitet og sundhed.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite