Skip to the end of the images gallery Skift navigation
Skip to the beginning of the images gallery Skift navigation
Tapas og småretter
ePUB
3,8 MB
Kopibeskyttelse: Adobe DRM
ISBN: 9788771452426
Forlag: Books on Demand
Udgivelsesdato: 16.04.2008
Sprog: Dansk
Kan fås som:
125,00kr.
inkl. moms
Tilgængelig som download
Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer
For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer
For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer
Din egen bog!
Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.
Find ud af mereIdéen til bogen kom, fordi jeg havde mange idéer, som jeg gerne ville have ud til andre.
Budskabet for mig med bogen er, at få jer læsere til at bruge bogen som en inspirationskilde, bruge den til hverdag og fest, gå på opdagelse i, hvad jeg har brugt min tid som kok med.
Bogen spænder vidt og er en kombination af forskellige tapasretter, kød og spændende salater. Her kan nævnes én, som jeg holder specielt af: Gorgonzolasalaten med nye kartofler og capersbær. Samt opskrifterne på lækkert hjemmebag.
Jeg selv er vild med tapas, fordi man næsten kan bruge alt, hvad man har og komponere det til små selvstændige retter, som spises med brød til. Desuden er det da også hyggeligt, at måltidet strækker sig over længere tid, og man nyder maden på en anden måde.
Jeg håber, min bog vil kunne inspirere jer til selv at komme i gang med denne spændende madkultur.
Budskabet for mig med bogen er, at få jer læsere til at bruge bogen som en inspirationskilde, bruge den til hverdag og fest, gå på opdagelse i, hvad jeg har brugt min tid som kok med.
Bogen spænder vidt og er en kombination af forskellige tapasretter, kød og spændende salater. Her kan nævnes én, som jeg holder specielt af: Gorgonzolasalaten med nye kartofler og capersbær. Samt opskrifterne på lækkert hjemmebag.
Jeg selv er vild med tapas, fordi man næsten kan bruge alt, hvad man har og komponere det til små selvstændige retter, som spises med brød til. Desuden er det da også hyggeligt, at måltidet strækker sig over længere tid, og man nyder maden på en anden måde.
Jeg håber, min bog vil kunne inspirere jer til selv at komme i gang med denne spændende madkultur.
Skriv en anmeldelse
Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".