Planterøddernes Hverdagsfavoritter

Planterøddernes Hverdagsfavoritter

Nem og sund plantebaseret mad fra bunden

Stig Ladefoged Nielsen, Dennis Krogsdal Madsen

Mad & gastronomi

Hardcover

234 sider

ISBN: 9788743015406

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 27.07.2020

Sprog: Dansk

Nøgleord: Plantebaseret mad, Vegansk mad, hverdagsmad, Bæredygtig kost, sund mad

Anmeldelse::
0%
295,00kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vil du gerne spise mere plantebaseret i din hverdag, men er i tvivl om, hvordan du kommer i gang?

Med Planterøddernes Hverdagsfavoritter får du både viden om plantebaseret kost og inspiration til, hvordan du får flere grønne fødevarer på tallerkenen uden for meget sved på panden.

Bogen giver dig mere end 70 hverdagsopskrifter lavet fra bunden med betagende bælgfrugter, fyrrige fuldkorn, gavnlige grøntsager, forførende frugter og nydelsesfulde nødder. Råvarer, der giver dig optimal sundhed, næring og smag.
Stig Ladefoged Nielsen

Stig Ladefoged Nielsen

Stig Ladefoged Nielsen er uddannet sygeplejerske, forskningsnørd, ernæringsekspert, foredragsholder og forfatter samlet i én person.

Han driver til daglig virksomheden "Den Plantebaserede Sygeplejerske", hvorigennem han formidler den førende ernæringsforskning og forsøger at hjælpe mennesker med at træffe flere sunde livsstilsvalg.

Sammen med Dennis Krogsdal Madsen, har han stiftet madfællesskabet "Planterødderne", hvor de inspirerer folk til at spise mere plantebaseret gennem månedlige madworkshops i Viborg.

Dennis Krogsdal Madsen

Dennis Krogsdal Madsen

Dennis Krogsdal Madsen har en uddannelse indenfor kommunikation og arbejder som Sundheds- og Forebyggelseskonsulent, hvor ønsket om at hjælpe andre til et sundere liv, driver ham. På egen hånd har han tabt 45 kg på en vægttabsrejse, hvor han er gået fra træt, tung og trist til frisk, fit og glad. Her har sund mad, fysisk aktivitet og vaneændring været afgørende for vægttabet. Det har givet ham erfaringer, han bruger i sit arbejde og frivillige arbejde.

Han brænder for madformidlingen omkring plantebaseret kost i praksis. Det sker på månedlige madværksteder med Planterødderne og gennem udvikling af nye opskrifter til hjemmeside og Facebook, hvor smag, konsistens, farve, sundhed og at undgå madspild er i fokus. Baggrunden for dette er 9 års erfaring fra et professionelt køkken og mange flere års erfaringer og eksperimenter i privat køkken.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite