Hvis du vil have din restaurant eller café til at blomstre og din bundlinje til at sprudle så er bogen, Opskriften på succes i restaurationsbranchen, den rette bog som vil give dig de essentielle værktøjer og ideer til at optimere din profit. Bogen gennemgår alt fra oplevelsesøkonomiske principper, til menupsykologi og strategier til at hjælper dig og gæsterne til et bedre valg, samt effektive metoder til at håndtere omkostninger, prissætning på. Bogen kommer også ind på markedsførings principper og du vil lære at finde din Avatar samt hvordan du beholder dit dygtige personale.
Med et glimt i øjet og masser af praktiske råd guider bogens forfatter dig, til hvordan du kan gøre din restaurant til en guldgrube. Effektiv køkkendrift, smart prissætning og knivskarp markedsføring. Bogen dækket det hele!
Lad denne bog være guiden til dig der ønsker at skabe en indbringende og vellykket forretning.
Bent Andreasen har selv været i branchen hele sit liv, hvor han voksede op på en god Kro på Fyn og har efterfølgende arbejdet i branchen i hele sin karriere. Han kommer fra en baggrund som Kok med en bred erfaring indenfor branchen, herunder 1-3 Stjernet Michelin stjerner. Det har givet ham en enorm styrke og fokus, som han i dag benytter i min forretning som økonomistyringsekspert for restauranter og Cafeer. Bent er også uddannet BA i Ernæring og Sundhed og har en Master i Business Administration fra London. Desuden er Bent certificeret projektleder, lean konsulent samt Life og business coach. Bent har arbejdet mange år som leder og Manager og har stor erfaring med styring af processer og effektive håndgribelige løsningsmodeller.
Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".