"... noget med sojabønner" består af omkring 50 nye og inspirerende opskrifter til vegetarkøkkenet, med sojabønner som hovedingrediensen. I bogens første kapitler kan du blive indviet i, hvordan man laver sojamælk, tofu og okara helt fra bunden. Ud fra denne grundlæggende viden præsenteres retterne, der spænder lige fra morgenmadsprodukter, middags- og frokostretter til kager og sojakonfekt.
Det siges ofte at kogebøger blot er gentagelser, men her er en bog, hvor de fleste af opskrifterne med garanti er helt nye og banebrydende.
Birgit Juul Jensen har snart mange års erfaring i det, at leve vegetarisk, og siden hun udgav Vegetarretter med Fermentering i 2007, har hun arbejdet med at udvikle nye metoder, hvorpå man kan anvende sojabønner. Resultatet af dette studie, som er foretaget i hendes private køkken på 2. sal, foreligger nu med bogen ... noget med sojabønner.
Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".