Skip to the end of the images gallery Skift navigation
Skip to the beginning of the images gallery Skift navigation
Særligt populær
Isbogen for ismaskineejeren
ePUB
1,9 MB
Kopibeskyttelse: Adobe DRM
ISBN: 9788771147667
Forlag: Books on Demand
Udgivelsesdato: 18.07.2012
Sprog: Dansk
Kan fås som:
139,00kr.
inkl. moms
Tilgængelig som download
Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer
For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer
For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer
Din egen bog!
Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.
Find ud af mereMed en billig ismaskine med fryseelement er det ikke svært at lave is, der smager som var den lavet af en professionel ismager. Mestrer man nogle få simple grundtrin, er det også muligt selv at opfinde velsmagende iskreationer. Isbogen for ismasnineejeren lærer dig på overskuelig vis at lave god is af nemt tilgængelige
råvarer, og viser dig de simple grundtrin, der giver dig redskaberne og inspirationen til selv at eksperimentere med fremstilling af is.
Bogen indeholder:
• Vejledende grundopskrifter på gelato, parfait, youghurtis og sorbet.
• 41 forskellige isopskrifter primært inspireret af let tilgængelige danske råvarer og klassiske ingredienser til is.
• Opskrifter på nemt tibehør til is, der gør din anretning mere lækker.
• Praktiske anvisninger til hvordan en ismaskine med fryseelement anvendes, så resultatet bliver optimalt og gode råd om dybfrysning, servering og anvendelse af de
vigtigste råvarer.
råvarer, og viser dig de simple grundtrin, der giver dig redskaberne og inspirationen til selv at eksperimentere med fremstilling af is.
Bogen indeholder:
• Vejledende grundopskrifter på gelato, parfait, youghurtis og sorbet.
• 41 forskellige isopskrifter primært inspireret af let tilgængelige danske råvarer og klassiske ingredienser til is.
• Opskrifter på nemt tibehør til is, der gør din anretning mere lækker.
• Praktiske anvisninger til hvordan en ismaskine med fryseelement anvendes, så resultatet bliver optimalt og gode råd om dybfrysning, servering og anvendelse af de
vigtigste råvarer.
Skriv en anmeldelse
Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".