Gufmad 2

Italienske og Amerikanske Favoritter

Lars Axelsen

Bind 2: Gufmad

Mad & gastronomi

Paperback

216 sider

ISBN: 9788743058359

Forlag: BoD - Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.08.2024

Sprog: Dansk

Nøgleord: amerikansk, Tex-Mex, kogebog, madlavning, italiensk

Anmeldelse::
0%
349,00kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog handler om, hvad jeg mener er gufmad. For mig er gufmad de retter, som smager ekstra godt, som frembringer positive minder om hygge, og som gerne har en historie eller anekdote med sig. Dens primære mål er at gøre det nemmere for amatører at lave god mad.

Med denne som bog nummer to i serien har jeg nu skiftet fokus fra familiefavoritter til at se på både kendte og måske mindre kendte italienske og amerikanske favoritter med pasta, pizza, barbecue, burgere og Tex-Mex-retter. Det er saftsuseme også gufmad og faktisk meget nemmere at lave godt, end du måske lige tror. Jeg tager for givet, at fundamentet om smagsforståelse og teknik i køkkenet fra første bog er på plads hos læseren.

Forlag

BoD • Books on Demand, Strandvejen 100, 2900 Hellerup, bod@bod.dk

Eksempel på visning af produktet i form af en paperback-bog. Udstyr og mål kan variere.

Paperback
PaperbackPaperback Glue Binding