Eleverne

Morten Vejlgaard, Martin Becker

Mad & gastronomi

Paperback

220 sider

ISBN: 9788776912369

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 17.09.2009

Sprog: Dansk

Nøgleord: kokkeelever, kogebog, madlavning, restauranter, toprestauranter

Anmeldelse::
0%
349,00kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Hvorfor er det altid kun udlærte kokke, der får chancen for at skrive kogebøger?
Dette spørgsmål satte redaktørerne af denne bog i gang. Bogen er skrevet af kokkeelever fra nogle af Danmarks bedste restauranter. 22 forskellige restauranter. 61 kokkeelever. 3 retter pr. restaurant.
Velbekomme!

Forlag

BoD • Books on Demand, Strandvejen 100, 2900 Hellerup, bod@bod.dk

Eksempel på visning af produktet i form af en paperback-bog. Udstyr og mål kan variere.

Paperback
PaperbackPaperback Glue Binding