Skip to the end of the images gallery Skift navigation
Skip to the beginning of the images gallery Skift navigation
Danske Egnsretter
Snysk, Kjylar og Mikmuskage
ePUB
341,5 KB
Kopibeskyttelse: Vandmærke
ISBN: 9788743010098
Forlag: Books on Demand
Udgivelsesdato: 03.07.2019
Sprog: Dansk
159,00kr.
inkl. moms
Tilgængelig som download
Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer
Din egen bog!
Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.
Find ud af mereHer er den første kogebog med egnsretter fra hele Danmark. Originalretter fra omkring 1900-tallet. Mad sådan som vore oldeforældre lavede det.
Over 350 originale egnsretter fra hele Danmark.
For eksempel Sønderjysk grønlangkål, æbleflæsk fra Djursland, hvidkålssuppe fra Læsø, nonner fra Falster, bornholmsk sennep og meget mere.
Der er opskrifter til højtider som jul og påske. Der er hverdagsretter fra borgere, bønder og fiskere. Der er grød, suppe, flæsk, fisk, steg og bagværk.
Dette er et stykke dansk kulturhistorie krydret med mange fakta,
gode historier og sjove anekdoter.
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder, og kan derfor tilberedes i et moderne køkken. Hvor mange tvebakker fik man, for eksempel, for 8 øre?
Over 350 originale egnsretter fra hele Danmark.
For eksempel Sønderjysk grønlangkål, æbleflæsk fra Djursland, hvidkålssuppe fra Læsø, nonner fra Falster, bornholmsk sennep og meget mere.
Der er opskrifter til højtider som jul og påske. Der er hverdagsretter fra borgere, bønder og fiskere. Der er grød, suppe, flæsk, fisk, steg og bagværk.
Dette er et stykke dansk kulturhistorie krydret med mange fakta,
gode historier og sjove anekdoter.
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder, og kan derfor tilberedes i et moderne køkken. Hvor mange tvebakker fik man, for eksempel, for 8 øre?
Skriv en anmeldelse
Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".