Gufmad 1

Gufmad 1

Familiefavoritter

Lars Axelsen

Bind 1: Gufmad

Mad & gastronomi

Hardcover

164 sider

ISBN: 9788743056737

Forlag: BoD - Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.05.2024

Sprog: Dansk

Nøgleord: kogebog, madlavning, køkkenredskaber, Sauce, Modernist cooking

Anmeldelse::
0%
369,00kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Denne bog handler om, hvad jeg mener er gufmad. For mig er gufmad de retter, som smager ekstra godt, som frembringer positive minder om hygge, og som gerne har en historie eller anekdote med sig. Det er både mad, hvor man kigger på sin kammerat eller veninde og siger "det er dæleme gufmad det her!", og mad, hvor man mindes specielle situationer fra såvel barndom som voksenliv - dvs. det er retter, der har en speciel betydning for en selv. Gufmad er for mig ikke fin gourmetmad, trøstemad eller livretter, og mange af mine gufmadretter er hverdagskost.

Bogen er anderledes end de klassiske kogebøger på flere måder. Dens primære mål er at gøre det nemmere for amatører at lave god mad. Dette gøres ved at bringe viden om teknik og ingredienser, dele relevante opskrifter, vise hvordan udfordringerne i opskrifterne håndteres, motivere læseren gennem anekdoter og inspirere læseren til at arbejde videre med smag og smagsoplevelse.

Alt for mange betragter sig selv som dårlige til at lave mad. Men lærer du ikke at lave god eller bare middelmådig mad, så kommer du til at leve af dårlig mad en stor del af livet!

Med teknik, viden og tricks kan de fleste lære at lave spændende og velsmagende retter. Teknikken og viden åbner maduniverset for amatørkokkene - sous vide tager gætteriet ud af tilberedningen, knivteknik tager tårerne ud af løgsnitteriet, og umami-rige ingredienser propper smag ind i retterne. God læselyst, men husk også at lave nogle af retterne!
Lars Axelsen

Lars Axelsen

Lars Axelsen er uddannet i økonomi, marketing og IT. Han arbejder som leder i en stor IT-afdeling. Han har tidligere i sin karriere rejst rundt i verden og undervist kolleger i produktivitet via IT-værktøjer, hvoraf det ene kursus nu er gratis delt på e-læringsplatformen Udemy. Lars har også tidligere udgivet tre gratis e-bøger om jobsøgning for at dele sin viden om emnet og for at hjælpe dem, der blev ramt af ledighed under covid-19. Lars er en god amatørkok, som har brugt sine akademiske evner til at forstå og forklare madlavning, så andre kan lære at lave deres favoritter.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.

Forlag

BoD • Books on Demand, Strandvejen 100, 2900 Hellerup, bod@bod.dk

Eksempel på visning af produktet i form af en paperback-bog. Udstyr og mål kan variere.

Hardcover
Hardcover with Rounded BackHardcover with Straight BackHardcover with Jacket

Search engine powered by ElasticSuite